Andullationsmassage för viktminskning

God dag bloggen!

Idag tänkte jag rikta mitt blogginlägg till er som försöker tappa lite vikt med hjälp av träning och jag vill tipsa er om någonting som kallas för andullationsmassage. Våran vikt påverkas av hur kroppens lymfsystem fungerar och andullationsmassage är någonting som kan bidra till att funkar som det ska. Men givetvis räcker det inte bara med att använda sig av denna metoden utan man måste också träna och tänka på kosten, så därför tänkte jag komma med lite mer tips till er. Det absolut viktigaste för att gå ner i vikt är kosten, det är alltid det som ska prioriteras hur tråkigt det än kan vara. Jag menar inte att man bara behöver äta sallad varje dag utan det finns varm mat som också är hälsosam och som innehåller lite kalorier. De flesta av er har säkert redan koll på att det handlar om att bränna mer kalorier än ens intag, men samtidigt så måste kroppen få sig en proteiner och fetter för att inte minska muskelmassan. Det finns en rad olika matvaror med nyttiga fetter som är bra för den som försöker gå ner i vikt, avokado, fisk och nötter är produkter som jag brukar använda mig av. För att få in en bra mängd protein så brukar äta mycket linser och kyckling. Till det kan man ha antingen quinoa eller bönpasta, så blir det inte bara sallad. Sen kommer träningen och här tänker jag väldigt mycket på att försöka hålla igång hela kroppen samtidigt, löpning fungerar absolut bra men jag fördrar simning och squash. Det är två typer av träning som faktiskt är väldigt roligt och där man bränner riktigt mycket kalorier, simning är den träningsformen där du tränar både styrka och kondition i hela kroppen. Squash är sporten där du bränner mest kalorier samtidigt som det är kul. Är ni noggranna med kosten och med träningen så kan jag verkligen rekommendera att ni provar andullationsmassage, det kan vara den sista pusselbiten.