Idrottsmassage före en stor tävling

Välkommen ska ni vara! Idag blir det två inlägg på bloggen men jag hoppas att det inte stör er för mycket. Nu blir det ett inlägg om min massage i Hörby som jag tog igår och om några timmar blir det en uppdatering hur det går för mig på den stora friidrottstävlingen som jag är på nu. Eftersom det är så tidigt på morgonen så har tävlingarna inte börjat än, men ikväll ska ni se att jag tar hem en guldmedalj, hoppas jag.

Som sagt är det väldigt viktigt för mig som tränar ofta, i alla fall åtta gånger i veckan, att ta en massage ibland. Jag går på en salong som heter Isisthot och där får jag en så kallad idrottsmassage. Vad som menas med det är att det är en kraftfull och djupgående massage som gör att man kan prestera bättre på tävlingar exempelvis. Det var därför jag tog denna massage i Hörby igår för att ladda upp för dagens tävling. Det är faktiskt inte många friidrottare som känner till hemligheten av idrottsmassage före tävling och det ger mig ett stort försprång. Sedan finns det väldigt många duktiga friidrottare, som delvis är lite bättre än mig, som inte går på massage. Det var min tränare som tipsade mig att ta denna massage i Hörby innan tävlingar, och utan hennes hjälp så tror jag att jag hade vart mer stel i kroppen och kanske inte presterat lika bra som jag gör med denna massage. Snart är det min tur att tävla så jag måste avsluta detta inlägg nu, men det kommer som sagt en uppdatering ikväll och så får ni hålla tummarna att jag tar mig upp på pallen med en guldmedalj, för det hade vart perfekt. Tack och hej för mig. Ses sen!