Jag blev ett nytt lugnare jag

God eftermiddag och varmt välkommen tillbaka till mig och mina tankar. Idag ska ni tillsammans med mig få uppleva det som kallas andligt. Jag ska ta med er på en resa tillbaka i tiden, den tiden då jag inte hade kontakt med företaget Kundaliniyoga Uddevalla, då jag inte visste vilka de var och att de hade klasser i yoga i Uddevalla.

Mitt nya lugna jag fanns inte för ett år sedan, då var jag den stressigaste versionen av mig själv. Jag hade ännu inte upptäckt att det fanns saker i livet som kunde skapa lugn istället för stress. Jag kom i kontakt med Kundaliniyoga för jag ville prova på yoga i Uddevalla efter att jag hört om dess lugnande effekt. Jag hade aldrig tidigare hört talas om kundaliniyoga så jag hade ingen som helst aning om vad jag skulle förvänta mig av den typen av yoga. Det visade sig vara en typ av yoga där man jobbar mycket med en balans mellan det psykiska och fysiska, det var inte så mycket träning i det som jag hade trott, de säger dessutom att det inte utövas som en form av träning. Det högsta målet med den här typen av yoga är att nå en andlig upplysning samt att öka vår medvetenhet och självkännedom. Efter mitt första besök valde jag att inte ge upp utan fortsätta ett tag för att se om jag märkte någon skillnad. Yogan gick över till meditation, som är en av anledningarna till att jag känner ett lugn inom mig idag. Jag är så glad över att jag valde att gå på denna typ av yoga i Uddevalla för annars hade jag nog inte varit mitt sanna jag idag, Namasté.