Jag fick hjälp av en schaman

God eftermiddag mina andliga vänner, idag ska det handla om ett företag som hjälpt mig på min hälsoresa från sjuk till frisk. Det är ett företag som jobbar med schamanism i Umeå som jag besökte när jag var svårt sjuk för att få hjälp av en schaman.

Jag har länge varit sjuk och har åkt in och ut på sjukhuset under flera års tid, efter att inte fått en lösning på min sjukdom valde jag att vända mig till företaget Korptrumman istället, som jobbar med schamanism i Umeå bland annat. Jag har länge varit intresserad i hur man kan rena sig genom schamanism, i mitt fall behövde jag renas fysiskt. Att vara så sjuk under en lång period är påfrestande för både den sjuke och de närstående, därför har jag försökt det mesta för att bli frisk från mitt sjuka tillstånd. Att jag kom in på schamanism i Umeå var av ren slump, en slump som kom till att förändra mitt liv. Jag har länge känt att jag är mottaglig för den andliga världen och såg därför vägen ut genom en schaman. Att få hjälp inom schamanism i Umeå är något av det bästa jag upplevt, jag kunde bli renad från alla blockeringar i livet för att bli friare och få mer livsenergi. Jag är idag en frisk person som är full av energi att ge till livet för att kunna få ut det bästa av det, jag kommer nog aldrig ångra att jag vände mig till en schaman med mina problem.