En ny träningsform för mig

Hej hej, jag följde era rekommendationer och gick äntligen på yoga i Luleå. Företaget I Am Yoga är företaget i Luleå som har allt inom yoga och mindfullness att erbjuda, det var hos dem jag tog mitt livs första yogapass.

Jag har alltid haft svårt för yoga då jag är väldigt stel och därmed hellre tränar på andra sätt. Men efter era rekommendationer beslutade jag mig om att på yoga i Luleå, inte förens denna dag hade jag kunnat förstå varför alla tyckte om yoga så mycket, jag hade fram tills denna dag bara sett yoga som ett överskattat sätt att träna. Men efter mitt pass förstod jag verkligen varför det här sättet att träna var så omtyckt av alla olika typer av människor. Det var även något instruktören tog hänsyn till, att vi alla hade olika förutsättningar och erfarenheter. Efter mitt första yogapass blev jag rekommenderad att fortsätta med pass regelbundet för att uppnå bästa resultat av min träning, så sedan dess har jag regelbundet tagit pass i yoga i Luleå. I min kropp kan jag känna en balans mellan det fysiska, psykiska och det spirituella. Utöver att jag med tiden känner att jag blir vigare och vigare har jag även fått mer energi av träningen, jag har även känt hur mitt välbefinnande påverkats positivt. Det finns helt enkelt en rad olika positiva effekter att åstadkomma efter yoga, så om du är sugen på att prova yoga i Luleå kan jag rekommendera I Am Yoga för bra yogapass och trevlig personal som är erfaren inom den här träningsformen. Jag kommer definitivt fortsätta med yoga hädanefter men även fortsätta med annan träning på annat håll.