Jag blev frisk av healing

Hej, hej alla fina människor, idag kommer det ett inlägg som kanske inte kommer passa alla men jag skulle vilja be er om att inte sprida hat efter att ni läst det här. Det ska nämligen handla om när jag besökte Zemas Healing och var i Katrineholm på healing.

Jag har ju tidigare skrivit om hur jag länge led av brutala ryggsmärtor som har begränsat mig i livet både på jobbfronten och när det kommer till mina intressen. Min hälsa var ett hinder för mig då mitt jobb kräver mycket fysisk aktivitet, mina smärtor ledde till att jag blev sjukskriven av och till under några år. Sjukvården har försökt hjälpa mig så gott det går men tillslut fick jag svaret att jag antagligen skulle få leva med smärtorna i resten av mitt liv, mitt hopp om att bli bättre försvann på en sekund. Jag började läsa på om andra tekniker för att kunna bli frisk och fastade för healing, jag blev inställd på att det är något som möjligtvis kunde hjälpa mig, trots att många i min närhet sa att det bara var påhittat. Efter att jag hittat företaget Zemas healing bestämde jag mig för att åka till Katrineholm på healing i hopp om att bli smärtfri. Det är nu många av er kommer bli skeptiska, men tro det eller ej, det fungerade! Jag är i dagsläget helt fri från mina tidigare smärtor och kan jobba som vanligt. Jag följde min magkänsla, som sa att jag skulle åka till Katrineholm på healing, och blev äntligen frisk. Det förvånade både mig och mina nära och kära, och antagligen er med, men om du är i samma sits som jag var kan jag råda dig till att prova healing för det fungerade för mig.